Filmele sexuale își deschid porțile unui public nou

Filmele sexuale există de mulți ani, dar abia recent au câștigat cu adevărat popularitate în rândul publicului. Filmele mai noi prezintă lucrări de cameră acceptabile, montaj și eroine care arată sănătoase și atractive. În timp ce multe filme de sex au defectele lor, cele mai noi au defecte mai puțin evidente.

In the Mood for Love: Aceasta este prima parte a unei frumoase trilogii de dragoste despre trei prieteni tineri, fiecare cu un apetit pofticios. Acest film, regizat de Alfonso Cuaron, explorează ideea sexului ca rit de trecere pentru adolescenți. Filmul urmărește aventurile a trei prieteni din Mexic și se dovedește a fi mai mult decât un simplu film sexual de călătorie, ci o poveste de maturizare frumos concepută.

Her Private Hell: primul film sexual realizat în Marea Britanie, Her Private Hell este disponibil pe BFI Player și pe Blu-ray. Filmul a fost realizat ca răspuns la filmele europene din ce în ce mai riscante, care erau populare în anii 1960. Borowczyk a regizat mai multe filme de groază de succes cu buget redus și a fost un exemplu timpuriu de „groază crescută”. Filmul are multe plăceri, de la partitura sa swinging de jazz la secvențele de montaj strânse.

Câțiva producători și distribuitori independenți de filme au condus sarcina în peisajul cinematografic pentru a aduce înapoi conținut erotic. Printre acestea se numără Neon și A24, care își poziționează filmele drept provocatoare și alternative. În plus, aceste filme prezintă adesea cârlige mari care sunt menite să capteze viralitatea online. Aceste filme prezintă adesea cele mai bune performanțe din carieră din surse puțin probabile.

În timp ce recenta creștere a  https://filmepornosex.net real a stimulat noi cercetări și discuții, este important de reținut că aceste filme se bazează adesea pe aceleași schimbări socio-istorice ca și filmele contemporane. Sociologia riscului a regândit contextul social al filmelor contemporane, iar filmele sexuale reale nu sunt diferite.

Kate Lester Interiors